אם יש לך ביצים, קמח, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . מתכונים דומים: WACKY Cake VIII, עוגיות חמאת בוטנים VIII, ו עוגת בננה ללא ביצים, איך להכין עוגת בננה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בקערה גדולה, שמנת מרגרינה וסוכר עד אור ורך. הכה את הביצים אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים את הבננות וניל פירה. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
פירה בננה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
¼ כוס קמח גדושה
דבש הדרים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ומפזרים ציפוי.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
כדי להפוך ציפוי: בקערה קטנה, לערבב יחד שבבי שוקולד, בוטנים קצוצים וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.