עוגת דובדבן הפוכה כפולה
צריך קינוח צמחוני? עוגת דובדבן הפוכה כפולה יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם מלח, חמאה, דובדבנים rainier, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 14%. נסו עוגת דובדבן הפוכה כפולה, אגס כפול הפוך עוגה עם זיגוג עלה דפנה, ו עוגת דובדבנים הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת 9 אינץ 'springform או מחבת עוגה עם צדדים 3 אינץ' עם ספריי בישול; תחתית המחבת עם נייר קלף. נייר מעילים עם ספריי בישול. אם באמצעות מחבת springform, לעטוף מחוץ ותחתית של פאן בחוזקה עם שכבה כפולה של רדיד כבד חובה.
טפטוף חמאה מומסת על קלף בתחתית המחבת; מפזרים סוכר חום. מסדרים דובדבנים בשכבה אחת מעל סוכר חום.
מניחים מחבת על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה, ערבוב עם מקצף; להפריש.
מניחים סוכר מגורען, חמאה מרוככת, ושמן בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 3 דקות). מקציפים בוניל.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח וחמאה לסירוגין לתערובת שמן, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח (הבלילה תהיה עבה).
מורחים את הבלילה באופן שווה על דובדבנים במחבת.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 (אל תסיר עוגה מהתנור).
אופים ב 325 במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. שחרר עוגה מקצוות מחבת עם סכין; הפוך על מתלה חוט.