פנקייק גרמני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק גרמני. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 230 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שימורי משמש, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: פנקייק גרמני, פנקייק גרמני, ו פנקייק גרמני.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בינונית; מערבבים היטב.
מערבבים חלב וביצה בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מוסיפים לתערובת הקמח, מערבבים היטב עם מקציף תיל.
מעיל מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ספריי בישול, ומניחים על חום בינוני גבוה עד חם.
הסר מחבת מחום, ויוצקים הבלילה 1/4 כוס קטנה למחבת; במהירות להטות מחבת בכל הכיוונים כך הבלילה מכסה מחבת עם סרט דק. לבשל על 1 דקה.
הרם קצה פנקייק בזהירות עם מרית כדי לבדוק עבור doneness (פנקייק מוכן להסתובב כאשר ניתן מזועזע רופף מחבת ואת החלק התחתון הוא משחימים קלות). הפוך פנקייק מעל, ומבשל 30 שניות נוספות.
מניחים פנקייק על מגבת, ולתת מגניב. חזור על הליך עם הבלילה שנותרה. מחסנית פנקייק בין שכבות בודדות של נייר שעווה או מגבות נייר כדי למנוע דבק.
מורחים 1 כף משמר על כל פנקייק, ולהפשיל.
מקשטים עם פרוסות תפוז ופטל, אם תרצה.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.