עוגת בננה-קראנץ ' היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו התקצרות, בננה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו עוגת בננה קראנץ, עוגת לחם בננה, ו עוגת בננה עם פירורי פקאן קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 8x8 אינץ'. הפוך את ציפוי קראנץ שיבולת שועל: בקערה קטנה, לשלב את שיבולת השועל התגלגל, סוכר חום, חמאה מומסת 2 כפות אגוזי מלך קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוז
סוכר חום
שיבולת שועל מגולגלת
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
מחבת
2
מערבבים היטב ומניחים בצד.
3
בקערה גדולה, קרם קיצור וסוכר לבן עד אור ורך. להתמזג בננות, ביצים, וניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קיצור
בננה
וניל
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מערבבים את קמח שיבולת השועל, קמח לכל מטרה, סודה לשתייה ומלח. מקציפים לתערובת מוקרמת. מערבבים 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חתיכות אגוז
סודה לשתייה
קמח שיבולת שועל
מלח
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מפזרים עם ציפוי קראנץ oat.
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.