קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

עוגת בצל אביב

עוגת בצל אביב
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 262 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, פלפל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. נסו spring onion pakora - איך לעשות pakoras בצל אביב, מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב, ו פריטטה בצל אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מחממים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' בתנור. לקצץ שורשים מבצל; להשליך שורשים. קוצצים חצי בצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
להקציף יחד ביצים וחלב. לנפות יחד קמח הבא 3 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת ביצה, לטאטא במהירות 20 עד 30 שניות או רק עד מעורבב וחלק. (לא צריך להיות גושים.) מערבבים בצל קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
בזהירות להסיר מחבת חמה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מוסיפים חמאה, ומניחים לעמוד עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
7
מקום מחבת מעל חום בינוני גבוה, ויוצקים הבלילה למחבת. מסדרים גבינה ובצל שלם שנותר מעל הבלילה, ומבשלים 30 שניות עד 1 דקה או עד הקצוות מתחילים להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
העברת מחבת למתלה בתנור העליון, ואופים ב 400 במשך 22 עד 25 דקות או עד חום זהוב ונפוח. (קצוות חיצוניים צריכים להיות פריכים, ומרקם פנימי צריך להיות דומה popover פודינג. העוגה תתרוקן במהירות.)
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים באופן מיידי.