עוגת בראוני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל בראוני קצת. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 632 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פודינג שוקולד מיידי, קרם מרשמלו, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו עוגת בראוני, זוטות בראוני M & M, ו עוגת בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
הכן כל תערובת בראוני על פי הוראות חבילה עבור בראוניז לעיס במחבת 13 - x 9 אינץ'. מגניב; לשבור לחתיכות גדולות.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; פעימה בשמנת מרשמלו. מערבבים במיכל 1 של ציפוי מוקצף; מניחים את התערובת בצד.
מערבבים יחד חלב וערבוב פודינג שוקולד לבן, ערבוב עד מעובה. מערבבים במיכל שנותר של ציפוי מוקצף.
להתפורר חצי חתיכות בראוני בשכבה זוגית בתחתית צלחת אפייה 13-x 9 אינץ'.
יוצקים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על פני בראוניז; לטפטף באופן שווה עם ציפוי קרמל.
יוצקים פודינג באופן שווה מעל ציפוי קרמל; להתפורר חתיכות בראוני הנותרים מעל. כיסוי וצינה 2 שעות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו דאנקן היינס Chewy פאדג ' בראוני
מערבבים וציפוי קרמל Smuckers.