עוגת ג'ינג'ר-אגס
עוגת ג'ינג'ר-אגס עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הקינוחים שלך. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 167 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שימורי משמש, חלב, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת בורבון אגס, המבורגר הודו אגס ג'ינג'ר עם ממרח יוגורט אגס, ו רוטב ג'ינג'ר-הל אגס (וחמאת אגס).
הוראות
מקום 1 קרום עוגה ב 9 אינץ ' צלחת עוגת זכוכית כמו בימוי על תיבת. לפרוש קרום אחר על הדלפק או קרש חיתוך. באמצעות סכין קטנה, לחתוך את ג'ק-o' - פנס הפנים לתוך קרום העליון; לכסות באופן רופף עם מגבת או נייר שעווה.
מורחים שמורות על החלק התחתון של הקרום בצלחת העוגה; מפזרים פירורי עוגיות. בקערה גדולה, מערבבים אגסים, gingerroot וסוכר חום. תערובת אגס כפית באופן שווה על פירורים; מפזרים חתיכות חמאה. כיסוי עם קרום העליון; חותם קצוות וחליל.
מכסים את קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
אופים 40 עד 45 דקות יותר או עד מבעבע העליון הוא חום זהוב.
הסר רדיד; מגניב על מתלה קירור על 20 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים ציפוי. מברשת בעדינות ציפוי על גבי עוגה חמה.