קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל סקווש

תבשיל סקווש
תבשיל סקווש יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.67 דולר למנה. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. לכו לחנות ואספו דלעת, גבינת גרוייר, מלח כשר ופלפל טרי סדוק, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 42%. הציון הזה די טוב. נסו אפונה שחורה אפויה סקווש-זה תבשיל סקווש, תבשיל סקווש, ו תבשיל סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במחבת מחוממת, מבשלים את הבצל, מוסיפים מעט מים כדי למנוע מהם לשרוף. מבשלים עד להשחמה קלה, מוסיפים עוד מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הדלעת, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד שהדלעת רכה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין קילוףסכין קילוף
5
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את המיונז, 1 כוס הגבינה ו -1 כוס הקרקרים המתפוררים.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לכריכהלכריכה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה של 1 1/2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מפזרים גבינה שנותרה ומעליהם 1/4 כוס קרקרים חמאה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים חמאהקרקרים חמאה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
אופים עד שהתבשיל מבעבע סביב הקצוות, בערך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים את הקדירה מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן