עוגת ג'ינג'ר ספייס עם תפוחים מוקפצים הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, זנגביל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תפוחים מוקפצים עם ג'ינג'ר הצמד קראמבל, עוגת שמן זית עם תפוחים מוקפצים ואגסים, ו עוגת סוכר חום-ספייס עם תפוחים מקורמלים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח קל מחבת עוגה 10 אינץ'.
במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), לשלב את החמאה המומסת, ביצה, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את המולסה והמים ומערבבים. בקערה אחרת, לנפות את הקמח, סודה לשתיה, מלח, זנגביל, וקינמון יחד. עבודה בקבוצות, ערבוב לאחר כל תוספת, להוסיף את החומרים יבשים לתערובת דבשה.