עוגת ג'ינג'ר ספייס עם תפוחים מוקפצים
עוגת ג'ינג'ר ספייס עם תפוחים מוקפצים הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחים, זנגביל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תפוחים מוקפצים עם ג'ינג'ר הצמד קראמבל, עוגת שמן זית עם תפוחים מוקפצים ואגסים, ו עוגת סוכר חום-ספייס עם תפוחים מקורמלים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח קל מחבת עוגה 10 אינץ'.
במערבל מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), לשלב את החמאה המומסת, ביצה, וסוכר.
מוסיפים את המולסה והמים ומערבבים. בקערה אחרת, לנפות את הקמח, סודה לשתיה, מלח, זנגביל, וקינמון יחד. עבודה בקבוצות, ערבוב לאחר כל תוספת, להוסיף את החומרים יבשים לתערובת דבשה.
יוצקים לתוך המחבת מוכנה ואופים במרכז התנור במשך כ 35 דקות, עד השחמה והחלק העליון של העוגה מרגיש יבש ומוצק למגע.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להפוך על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
לציפוי: במחבת גדולה, להמיס 3 כפות של החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את פרוסות התפוח ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים 3 כפות של סוכר חום ומערבבים לשלב. מבשלים עוד כמה שניות כדי לפזר את הסוכר החום ואז לשפוך אותו על העוגה ומגישים.