עוגת ג'ינג'ר תפוח קרמל
עוגת ג'ינג'ר תפוח קרמל היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. גשו לסופר וקנו ציפוי גלידה בטעם קרמל, תערובת זנגביל, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח. זה מובא לך על ידי אמא מסודרת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגות זנגביל דבש עם ציפוי תפוח קרמל, עוגת זנגביל עם רוטב קרמל, ו עוגת זנגביל של סבתא עם רוטב קרמל.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. משמנים קלות תבנית אפייה 9x9x2 אינץ ' ומניחים בצד. בקערת ערבוב גדולה להכין תערובת זנגביל על פי הוראות החבילה (שלי רק צריך ביצה וכמה מים). מקפלים את עוגת התפוחים מילוי לתוך הבלילה.
מורחים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מגישים עוגה עם קרמל, קצפת ומפזרים אגוז מוסקט.