עוגת גבינה Ricotta Cannoli
מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לכו לחנות ותביאו ריקוטה, קונכיות קנולי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), קאנולי די ריקוטה, ו קנולי עם ריקוטה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. גריז קו גיליון אפייה עם קלף.
מניחים את קונכיות קנולי בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד מתפורר. בקערה, מערבבים את החמאה המומסת ואת הסוכר המגורען עם הפירורים ולחץ בתחתית גיליון האפייה מוכן.
שלב את גבינת שמנת וסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה ושמנת יחד. לאחר מכן להוסיף את ריקוטה ומערבבים עד משולב היטב.
מוסיפים את הקמח ואת זרעי וניל ומערבבים.
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, עד incorporated.
מוסיפים את חתיכות השוקולד ואת ההתלהבות ומערבבים עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה על הקרום האפוי ואופים במשך 30 דקות.
מערבבים את הסוכר מגורען ומיץ תפוזים בסיר ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד מעובה מעט, 10 עד 20 דקות.
מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות ומקציפים בסוכר הממתקים. בעדינות לקפל את mascarpone ו ריקוטה.
חותכים את עוגת הגבינה לחתיכות בגודל הרצוי.
מגישים כל חתיכה עם טפטוף של זיגוג, מנה של שמנת על גבי ומקשטים עם גרידה כתומה.
מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.