עוגת גבינה איטלקית קלאסית
מתכון עוגת גבינה איטלקית קלאסית מוכן בסביבות 1 שעה ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 91 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קצפת, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צוללת איטלקית קלאסית, טירמיסו איטלקי קלאסי, ו עוף איטלקי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל325 אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
מערבבים פירורים, חמאה ו 2 כף. סוכר. לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
בינתיים, לנצח גבינת ריקוטה, 1-1/4 כוסות סוכר וקמח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מוסיפים קצפת, וניל וגרידת; מערבבים היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
אופים 1 שעה ו 20 דקות או עד המרכז הוא כמעט להגדיר. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים 4 שעות או לילה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.