קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

עוגת גבינה איטלקית קלאסית

עוגת גבינה איטלקית קלאסית
מתכון עוגת גבינה איטלקית קלאסית מוכן בסביבות 1 שעה ו -45 דקות וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 91 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קצפת, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צוללת איטלקית קלאסית, טירמיסו איטלקי קלאסי, ו עוף איטלקי קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ 'כסף (או ל325 אם משתמשים במחבת קפיץ 9 אינץ' כהה nonstick).
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים פירורים, חמאה ו 2 כף. סוכר. לחץ בחוזקה על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, לנצח גבינת ריקוטה, 1-1/4 כוסות סוכר וקמח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מוסיפים קצפת, וניל וגרידת; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
6
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, ערבוב רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
יוצקים מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
אופים 1 שעה ו 20 דקות או עד המרכז הוא כמעט להגדיר. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את העוגה; מגניב לפני הסרת שפת המחבת. מקררים 4 שעות או לילה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.