עוגת גבינה אמרטו
עוגת גבינה אמרטו דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 14 מנות . מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם תמצית vanillan, amaretto, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו עוגת גבינה אמרטו, עוגת גבינה אמרטו, ו עוגת גבינה אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך שקדים במעבד מזון עד הקרקע; להוסיף 1/4 כוס סוכר וחמאה, ולעבד עד מעורבב. לחץ לתוך החלק התחתון ו 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של רדיד אלומיניום מצופה 9 אינץ' מחבת springform.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. מגניב על מתלה תיל.
מקציפים גבינת שמנת, נשאר סוכר 3/4 כוס, ווניל במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מוסיפים ביצים וחלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים שמנת מתוקה ואמרטו, מכים עד מעורבב. כף לקרום.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל-350 ואפה 30 דקות או עד שהמרכז יציב. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור, עם דלת תנור סגורה, 30 דקות.
הסר מהתנור; מגניב במחבת על מתלה חוט 30 דקות. כיסוי וצינה 8 שעות.
הפוך עוגת גבינה על צלחת הגשה.