עוגת גבינה ארבעה אינץ — - שכבה משולשת מזוגגת שוקולד
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, וניל, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו עוגת גבינה מזוגגת בשוקולד עם שכבה משולשת, עוגת גבינה משולשת עם שוקולד, ו עוגת גבינה עם שכבה משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
פירורים קרום: לטחון אוריאו (מילוי וכל) במעבד מזון או למחוץ בשקית.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה. לחץ לתוך התחתון של שני מחבתות עוגת גבינה ארבעה אינץ'.שוקולד
שכבה: גבינת שמנת וסוכר ולהכות עד שמנת.
מוסיפים ביצה ווניל; להתמזג היטב. מערבבים שוקולד מומס ושמנת חמוצה. כפית על שכבת פירורי שוקולד.סוכר חום
מערבבים גבינת שמנת, סוכר חום ומערבבים היטב.
מוסיפים ביצה ווניל; להתמזג היטב. מערבבים בפקאנים. כפית בעדינות על שכבת שוקולד.שמנת חמוצה לבנה
מערבבים גבינת שמנת וסוכר; לנצח עד רכות.
מוסיפים ביצה ומתמזגים היטב. מערבבים שמנת חמוצה הנותרים וניל. כף בעדינות מעל שכבת פרלין.
אופים ב 300 מעלות במשך 45 דקות. לאחר העוגות התקררו במשך כ 10 דקות, לשחרר את הקצוות עם סכין, אבל לא להסיר לחלוטין את הצדדים.
תן מגניב עוד 40 דקות בערך, ואז להסיר את הצדדים ולעשות אחד הזיגוג להלן.
שלב 3 עוז קצוץ שוקולד חצי מתוק ו 2 כפות של חמאה בסיר קטן להמיס על אש נמוכה.
הסר מהחום ומערבבים ב 1/3 כוס אבקת סוכר, 1 כף מים 1/2 כפית וניל עד חלקה.
חום 3 כפות שמנת כבדה ו 2 כפיות של סירופ תירס ב 2 כוס מיקרוגל-זכוכית בטוחה למדוד עד חם מאוד אבל לא ממש רותח.
מוסיפים 2 אונקיות של שוקולד קצוץ ומערבבים עד מומס. זה יהיה די דק, אז תן לו לשבת במשך כ 30 דקות או עד שהוא מתקרר ומתעבה קצת, ואז לשפוך אותו על cheesecake.At בשלב זה, העוגה צריכה איזשהו לקישוט. אתה יכול לערום עלי שוקולד על גבי, להוסיף אגוזים או לעשות את מה שאני עושה וקווי רסס של שוקולד לבן נמס מעל.