קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה בטעם וניל עם ציפוי גויאבה וסלט מנגו-ליים

עוגת גבינה בטעם וניל עם ציפוי גויאבה וסלט מנגו-ליים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, חמאה, פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיפודי שרימפס ומנגו עם זיגוג גויאבה ליים, וניל שעועית ליים קאפקייקס עם וניל שעועית ליים ציפוי קרם חמאה, ו עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס 8 אינץ קוטר קפיץ מחבת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקריםפירורי קרקרים
סוכרסוכר
3
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון (לא על הצדדים) של מחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים עד הקרום מוגדר זהב עמוק, על 12 דקות. קרום מגניב בעת ביצוע מילוי. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים סוכר, ואז לגרד זרעים שעועית וניל; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
3
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מיזוג גם לאחר כל תוספת. הכה בשמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ביצהביצה
4
יוצקים מילוי מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
אופים עוגה עד נפוח, זהב על גבי, ולהגדיר סביב קצוות, והמרכז נע מעט כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה (למעלה עשוי לפצח). מגניב 30 דקות. מקררים שנחשפו בין לילה. באמצעות גב כף, להחליק כל סדקים על גבי עוגה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
יוצקים 2 כפות מים לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מפזרים ג 'לטין מעל; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 10 דקות. להביא סוכר הנותרים 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים נקטר גויאבה לסירופ סוכר; מערבבים על חום בינוני-נמוך רק עד שהתערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
נקטר גויאבהנקטר גויאבה
סירופ פשוטסירופ פשוט
4
מוסיפים תערובת ג 'לטין ומערבבים רק עד שג' לטין מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
5
מקום במקפיא עד ג ' לטין מתחיל להתעבות מעט אבל הוא עדיין pourable, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות. ציפוי גויאבה כפית על עוגת גבינה, מתפשט לקצוות של עוגה. צמרמורת עד תוספות סטים, לפחות 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
גויאבהגויאבה
6
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
חותכים עוגה לפלחי ולהעביר לצלחות. סלט מנגו-ליים כף לצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגומנגו
לייםליים
9
מפזרים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס