עוגת גבינה בטעם וניל עם ציפוי גויאבה וסלט מנגו-ליים
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך גבינת שמנת, חמאה, פירורי קרקר גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שיפודי שרימפס ומנגו עם זיגוג גויאבה ליים, וניל שעועית ליים קאפקייקס עם וניל שעועית ליים ציפוי קרם חמאה, ו עוגת גבינה וניל עם ציפוי דובדבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. ריסוס 8 אינץ קוטר קפיץ מחבת עם ספריי nonstick.
מערבבים פירורי קרקר גרהם וסוכר במעבד.
מוסיפים חמאה מומסת; תהליך עד פירורים הם לחים באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על החלק התחתון (לא על הצדדים) של מחבת מוכנה.
אופים עד הקרום מוגדר זהב עמוק, על 12 דקות. קרום מגניב בעת ביצוע מילוי. לשמור על טמפרטורת התנור.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים סוכר, ואז לגרד זרעים שעועית וניל; לנצח עד חלקה.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מיזוג גם לאחר כל תוספת. הכה בשמנת חמוצה.
אופים עוגה עד נפוח, זהב על גבי, ולהגדיר סביב קצוות, והמרכז נע מעט כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, על 1 שעה (למעלה עשוי לפצח). מגניב 30 דקות. מקררים שנחשפו בין לילה. באמצעות גב כף, להחליק כל סדקים על גבי עוגה.
יוצקים 2 כפות מים לתוך קערה קטנה.
מפזרים ג 'לטין מעל; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 10 דקות. להביא סוכר הנותרים 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 3 דקות.
מוסיפים נקטר גויאבה לסירופ סוכר; מערבבים על חום בינוני-נמוך רק עד שהתערובת חמה.
מוסיפים תערובת ג 'לטין ומערבבים רק עד שג' לטין מתמוסס.
מקום במקפיא עד ג ' לטין מתחיל להתעבות מעט אבל הוא עדיין pourable, ערבוב מדי פעם, כ 20 דקות. ציפוי גויאבה כפית על עוגת גבינה, מתפשט לקצוות של עוגה. צמרמורת עד תוספות סטים, לפחות 8 שעות או לילה.
באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך סביב הצדדים של העוגה כדי לשחרר.
חותכים עוגה לפלחי ולהעביר לצלחות. סלט מנגו-ליים כף לצד.