קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה דלעת עכביש

עוגת גבינה דלעת עכביש
עוגת גבינת דלעת עכביש דורשת כשעה ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 567 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי מתוק, דלעת מוצקה, שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת גבינה עכביש , עוגת גבינה עכביש , ועוגת גבינה ללא אפייה .

הוראות

1
שלבו פירורי רקיק וחמאה; לחץ על התחתית ובמרחק של 1 אינץ' במעלה הצדדים של 10 אינץ' משומן. תבנית קפיצית. לְהַפְרִישׁ. טורפים בקערה גבינת שמנת וסוכרים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס גבינת שמנת עירית ובצל למריחה1/2 כוס גבינת שמנת עירית ובצל למריחה
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
קישוטים לקינוח שוקולד וקצפתקישוטים לקינוח שוקולד וקצפת
ציוד שתשתמש בו
18 עוגיות סנדוויץ' OREO שוקולד, מרוסקות דק18 עוגיות סנדוויץ' OREO שוקולד, מרוסקות דק
טונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפתטונה בהירה במים, מנוקזת ומתקלפת
2
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
טורפים פנימה דלעת, עמילן תירס, וניל ותבלין פאי דלעת רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
עמילן תירסעמילן תירס
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
קוקוס פתית, לא חובהקוקוס פתית, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בערך 3 אונקיות קמח עוגהבערך 3 אונקיות קמח עוגה
4
יוצקים לקרום.
מרכיבים שתצטרך
פטל שלם טרי או קפואפטל שלם טרי או קפוא
5
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ממרח גבינת שמנת ג'לפנו פיקנטי פילדלפיהממרח גבינת שמנת ג'לפנו פיקנטי פילדלפיה
6
אופים ב-350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרקרים מיניאטוריים בצורת דגקרקרים מיניאטוריים בצורת דג
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
7
שלבו את מרכיבי הציפוי; למרוח על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות לחם לבן (או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')8 פרוסות לחם לבן (או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
8
אופים ב-350 מעלות למשך 6 דקות. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
קרקרים מיניאטוריים בצורת דגקרקרים מיניאטוריים בצורת דג
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
סכיןסכין
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
9
הסר את דפנות המחבת; לְהַפְרִישׁ.
ציוד שתשתמש בו
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
10
עבור קורי עכביש, צייר שישה 3-in. x 2 אינץ'. חצאי עיגולים על שני גיליונות נייר פרגמנט מלמעלה; הדביקו את שניהם היטב למשטח העבודה. בסיר מביאים את הסוכר, שמנת הטרטר והמים לרתיחה על אש בינונית. מרתיחים, ללא ערבוב, עד שהתערובת הופכת לצבע ענברי בהיר ומדחום הממתקים מצביע על 350 מעלות. מסירים מיד מהאש ומערבבים. מצננים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 10-15 דקות או עד שתערובת הסוכר החמה נושרת מכף מתכת בחוט דק.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
2 חתיכות של צלופן סגול או עטיפת ניילון - אחת בגודל 15 על 12 אינץ' ואחת מרובעת בגודל 6 אינץ'2 חתיכות של צלופן סגול או עטיפת ניילון - אחת בגודל 15 על 12 אינץ' ואחת מרובעת בגודל 6 אינץ'
צדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפהצדפות צווארון גולמיות על חצי הקליפה
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)(רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
3 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/23 (1 1/2 פאונד כל אחד) לובסטרים מבושלים, חתוכים ל-1/2
11
בעזרת כף או מזלג בשר, מטפטפים בזהירות סירופ על קווי מתאר חצי עיגול ובתוך קווי המתאר ליצירת קורי עכביש; לחמם את הסירופ במידת הצורך. מצננים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1.5 פאונד ריבס חתוך לקוביות גדולות1.5 פאונד ריבס חתוך לקוביות גדולות
ג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנהג'ינג'ר כבוש, 1 צנצנת זכוכית קטנה
12
מניחים שוקולד מומס בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת; לחתוך חור קטן בפינת התיק. צינור 1-in. עכבישים על גבי קלף או נייר כסף; להתקרר לחלוטין. עם השוקולד המומס שנותר, מקטרים שתיים או שלוש נקודות על כל רשת; לצרף עכבישים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ימי כתום וחוםג'ימי כתום וחום
ציוד שתשתמש בו
שוקולד אפייה מתוק למחצהשוקולד אפייה מתוק למחצה
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
13
מסירים את דפנות התבנית הקפיצית.
ציוד שתשתמש בו
18 עוגיות סנדוויץ' OREO שוקולד, מרוסקות דק18 עוגיות סנדוויץ' OREO שוקולד, מרוסקות דק
14
עוגת גבינה חתוכה; מניחים רשת על גבי כל פרוסה ושאר העכבישים בצד. מקררים שאריות.

מרכיבים

110חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז110חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סוכר חום ארוזסוכר חום ארוז57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)נקניקיית ג'ימי דין (אחת חמה, אחת רגילה)196חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פירורי רקיק שוקולד (כ -28 ופלים)פירורי רקיק שוקולד (כ -28 ופלים)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילות כל) גבינת שמנת, מרוכךחבילות כל) גבינת שמנת, מרוכך0חתיכות טופי הית' ברחלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2חתיכות טופי הית' ברגדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר למחצה, נמסשוקולד מריר למחצה, נמס425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול מוצק חבילת דלעתיכול מוצק חבילת דלעת454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות שמנת חמוצהכוסות שמנת חמוצה200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house791 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תותים קלאסית. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.