עוגת גבינה דלעת עכביש
עוגת גבינת דלעת עכביש דורשת כשעה ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 567 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שוקולד חצי מתוק, דלעת מוצקה, שמנת ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגת גבינה עכביש , עוגת גבינה עכביש , ועוגת גבינה ללא אפייה .
הוראות
שלבו פירורי רקיק וחמאה; לחץ על התחתית ובמרחק של 1 אינץ' במעלה הצדדים של 10 אינץ' משומן. תבנית קפיצית. לְהַפְרִישׁ. טורפים בקערה גבינת שמנת וסוכרים עד לקבלת תערובת חלקה.
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
טורפים פנימה דלעת, עמילן תירס, וניל ותבלין פאי דלעת רק עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים ב-350 מעלות למשך 60-65 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות.
שלבו את מרכיבי הציפוי; למרוח על המילוי.
אופים ב-350 מעלות למשך 6 דקות. מצננים על רשת במשך 10 דקות. הפעל בזהירות סכין סביב קצה המחבת כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים למשך הלילה.
הסר את דפנות המחבת; לְהַפְרִישׁ.
עבור קורי עכביש, צייר שישה 3-in. x 2 אינץ'. חצאי עיגולים על שני גיליונות נייר פרגמנט מלמעלה; הדביקו את שניהם היטב למשטח העבודה. בסיר מביאים את הסוכר, שמנת הטרטר והמים לרתיחה על אש בינונית. מרתיחים, ללא ערבוב, עד שהתערובת הופכת לצבע ענברי בהיר ומדחום הממתקים מצביע על 350 מעלות. מסירים מיד מהאש ומערבבים. מצננים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 10-15 דקות או עד שתערובת הסוכר החמה נושרת מכף מתכת בחוט דק.
בעזרת כף או מזלג בשר, מטפטפים בזהירות סירופ על קווי מתאר חצי עיגול ובתוך קווי המתאר ליצירת קורי עכביש; לחמם את הסירופ במידת הצורך. מצננים לחלוטין.
מניחים שוקולד מומס בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת; לחתוך חור קטן בפינת התיק. צינור 1-in. עכבישים על גבי קלף או נייר כסף; להתקרר לחלוטין. עם השוקולד המומס שנותר, מקטרים שתיים או שלוש נקודות על כל רשת; לצרף עכבישים.
מסירים את דפנות התבנית הקפיצית.
עוגת גבינה חתוכה; מניחים רשת על גבי כל פרוסה ושאר העכבישים בצד. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תותים קלאסית. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.