זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: צלעות חזיר עם צ'אטני ריבס, צלעות חזיר בגריל עם צ'אטני ריבס, ו צלעות חזיר עם מתכון חריף Rhubarb Chutney.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת בינונית מעל חום בינוני להמיס 2 כפות של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים סוכר, מיץ לימון, חומץ ומביאים לבועה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חומץ
סוכר
4
מוסיפים ריבס וצימוקים ומבשלים 10 עד 12 דקות עד ריבס הוא רך. כבה את החימום והנח בצד עד שצלעות החזיר יסיימו.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר
צימוקים
ריבס
5
מניחים מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית כתית, 2 סיבובים של המחבת. כאשר השמן מעשן או אדוות, להוסיף צלעות, העונה עם מלח ופלפל ומבשלים 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר את הצלעות ולשמור חם תחת אוהל לסכל בעוד הבשר נח.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
7
מוסיפים את החמאה שנותרה למחבת, כאשר היא נמסה מוסיפים את הקמח ומבשלים דקה ואז מקציפים בשרי ומפחיתים 30 שניות ואז מקציפים במלאי ואז משמרת. מתבלים את הרוטב עם קצת פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
משמר
חמאה
שרי.
קמח לכל מטרה
רוטב
מלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת
8
מגישים צלעות עם רוטב מרופד על גבי וצ ' אטני ריבס לאורך הצד.
צלעות חזיר ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, ריזלינג. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.