עוגת גבינה חמוצית מעורבלת
עוגת גבינה עם חמוציות מעורבבת דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם חלב, מקלות שוקולד קרקרים, קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גבינה חמוצית מעורבלת, עוגת גבינה חמוצית מעורבלת, ו עוגת גבינה מעורבבת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד הקרקע דק.
מוסיפים חמאה 1 ביצה לבן; דופק רק עד בשילוב (לא יוצרים כדור). בחוזקה לחץ על תערובת קרום לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות; מגניב על מתלה חוט.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
כדי להכין ציפוי, לשלב 1 1 1/2 כוסות סוכר ואת הבא 3 מרכיבים (באמצעות חמוציות טריות) בסיר בינוני. מביאים לרתיחה; מבשלים 6 דקות או עד חמוציות פופ תערובת מתעבה. מגניב לגמרי. מערבבים בקליפות.
מניחים 1 כוס תערובת חמוציות בבלנדר או מעבד מזון; תהליך עד חלקה. מוסיפים 1 ביצה לבן. תניח בצד. שמור נשאר 1 1/2 כוסות תערובת חמוציות.
כדי להכין מילוי, לשלב 1 כוס סוכר וגבינות שמנת; להכות עם מיקסר להגדיר במהירות בינונית עד חלקה.
להוסיף חלב; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב.
להוסיף 5 חלבונים ביצה; לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב.
יוצקים תערובת מילוי למחבת מוכנה.
טפטוף 1 כוס מחית חמוציות מעל תערובת מילוי. מערבולת תערובות יחד באמצעות סכין.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כמעט להגדיר במרכז. כבה את התנור ופתח חלקית את דלת התנור; השאר עוגת גבינה בתנור 30 דקות.
הסר מהתנור; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני. מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים 8 שעות או לילה לפני ההגשה.
מגישים עם תערובת שמורה 1 1/2 כוסות חמוציות.