עוגת גבינה טבעונית עם תחתית בראוני
עוגת הגבינה הצמחונית עם תחתית המתכון יכולה לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 236 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח טפיוקה / עמילן, שבבי שוקולד מתוקים למחצה, וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה עם תחתית בראוני, עוגת גבינה עם תחתית בראוני, ו עוגת גבינה תחתית בראוני עם פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לרסס קל 9 " מחבת טארט עם נשלף bottom.To הכן את הקרום, מערבבים פירורי עוגיות עם קמח אורז חום, אבקת קקאו וקמח טפיוקה. עם מזלג, חתוך בחמאה עד מעורבב היטב. לחץ פירורים לתחתית ועל הצדדים.
אופים במשך 6 דקות כדי להגדיר את crust.To הכן עוגת גבינה, תחילה להפוך את מילוי וניל: מקציפים גבינת שמנת, סוכר, ביצה ווניל עד חלקה. לאחר מכן, להפוך את מילוי השוקולד: מקציפים גבינת שמנת, סוכר, ביצה, אבקת קקאו וניל עד חלקה.
מוסיפים פצפוצי שוקולד לטעם שוקולדי (אופציונלי). כפית של שוקולד ומילוי וניל על הקרום האפוי. עם סכין, בעדינות לסובב את הבובות למראה משובש.
אופים ב 177° במשך 45-50 דקות או עד סכין מוכנס יוצא נקי.
בואו מגניב. מכסים ומקררים 6 שעות או לילה. תהנו!