עוגת גבינה לחג
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 302 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. גשו לסופר וקנו סוכר, חלבוני ביצה, סוכר שווה ערך תחליף סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גבינה לחג, מתנות עוגת גבינה לחג, ו עוגת גבינה חגיגית עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו פירורי קרקר וחמאה. לחץ על החלק התחתון של 9 אינץ'. תבנית קפיצית מצופה בתרסיס בישול.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בסיר קטן שלבו את החמוציות, הסוכר והמים. מבשלים על אש בינונית עד פירות יער פופ, כ -10 דקות; מגניב.
בקערה גדולה שלבו את שבעת מרכיבי המילוי הראשונים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים ביצים וחלבונים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מניחים תבנית על עובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף בנייר כסף סביב פאן.
מניחים בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 פנימה. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים ב-325 ניתנים להזזה למשך 55-60 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר את המחבת מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר.
כף בעדינות תערובת חמוציות מעל עוגת גבינה. מקררים למשך הלילה.
הסר את דפנות התבנית לפני החיתוך.