עוגת גבינה לימון טבעונית
גשו לסופר וקנו מים, סוכר, תחליפי ביצת אנרג'י, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה לימון טבעונית, עוגת גבינה טבעונית עם כורכום לימון עם אוכמניות, ו טבעוני פטל לימון צ'יה "עוגת גבינה".
הוראות
כדי להפוך את הקרום, מחממים את התנור ל 350 מעלות. מעיל קל מחבת springform 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מניחים את הקרקרים גרהם במעבד מזון ולעבד עד שהם קצוצים לפירורים עדינים. לא צריך להיות על 1 1/2 כוסות של פירורים.
מוסיפים את החמאה המומסת, הסוכר והקינמון (אם משתמשים), ואת הדופק עד שהתערובת דומה לחול רטוב.
מורחים את התערובת באופן שווה על החלק התחתון של המחבת. השתמש בתחתית כוס שתייה שטוחה כדי ללחוץ בעדינות את הפירורים למקום.
אופים עד הקרום הוא השחמה קלה המשרד, על 12 עד 14 דקות.
הסר את הקרום מהתנור והנח בצד. תשאיר את התנור דולק.בינתיים, להכין את cheesecake.In מעבד מזון או באמצעות מיקסר חשמלי וקערה גדולה, לשלב את מחליף הביצה ומים. תהליך או שוט במשך 2 דקות, או עד עבה וקרם.
מוסיפים את גבינת השמנת ואת תהליך או שוט עד שמנת, על 30 שניות. מקציפים את הסוכר, וניל, מיץ לימון וגרידת לימון.
להעביר את הבלילה לקרום מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים עד המרכז בקושי מתנועע כאשר המחבת הוא טפח ואת החלק העליון הוא נפוח וזהוב חום, על 1 שעה.
בואו עוגת הגבינה להתקרר במחבת על מדף לפחות 1 שעה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות (רצוי 24 שעות) לפני ההגשה.