עוגת גבינה מוקה
עוגת גבינה מוקה דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. אם יש לך סוכר, ופלים שוקולד, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה מוקה, עוגת גבינה מוקה, ו עוגת גבינה מוקה רכה.
הוראות
עיבוד ופלים שוקולד במעבד מזון עד הקרקע.
הוסף 2 כפות סוכר וחמאה; דופק 1 או 2 פעמים. לחץ על פירור תערובת לתחתית 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת 9 אינץ' springform. לְצַנֵן.
מערבבים יחד פולי אספרסו ו 1/2 כוס מים רותחים; מגניב.
יוצקים דרך מסנן קפה, הזמנה 1/3 כוס נוזל (להוסיף מים כדי להפוך 1/3 כוס, במידת הצורך).
ממיסים שוקולד בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות.
מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר, להכות היטב.
מוסיפים אספרסו, שוקולד נמס, שמנת חמוצה וביצים; מכים עד למיזוג.
אופים ב 350 במשך 55 דקות. כבה את התנור, ולהשאיר עוגת גבינה בתנור 1 שעה עם דלת תנור פתוחה מעט. מגניב על מתלה תיל. תרגע לפחות 8 שעות.