פולנטה גרטין עם פטריות ופונטנה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פולנטה Gratin עם פטריות ו Fontinan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 649 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת פונטינה, רוטב אלפרדו עגבניות מיובש שמש, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכונים דומים: פולנטה עם פונטינן וביצים, פולנטה עם פונטינן ותרד, ו תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
מסדרים פרוסות פולנטה בתבנית אפייה בגודל 11 x 7 אינץ ' המצופה בריסוס בישול, ומאפשרים לפרוסות לחפוף.
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים שום ומלח. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 2 דקות. מערבבים ברוטב אלפרדו ובזיליקום.
תערובת פטריות כפית באופן שווה על פולנטה. למעלה עם גבינה.
אופים ב 500 במשך 7 דקות או עד מחומם היטב.