עוגת גבינה מנגו
מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, מנגו, פירורי קרקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה מנגו ללא ביצה / לא עוגת גבינה עם מנגו, עוגת גבינה מנגו ללא ביצה / לא לאפות, לא עוגת גבינה ג'לטין, ו עוגת גבינה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. חמאה קלה בקוטר 9 אינץ 'מחבת springform עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. מערבבים פירורי קרקר וסוכר בקערה בינונית להתמזג.
מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים עד לחלח באופן שווה. לחץ על תערובת פירור בחוזקה על החלק התחתון (לא הצדדים) של מחבת מוכנה.
אופים עד הקרום מוגדר, על 12 דקות. מגניב לגמרי. לשמור על טמפרטורת התנור.
מנגו פירה במעבד עד חלקה. הגדר בצד 2 כוסות מחית מנגו (שמור כל מחית הנותרים לשימוש אחר). מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
הוסף 2 כוסות מחית מנגו והכה עד מעורבב היטב.
יוצקים מילוי מעל קרום במחבת.
אופים עוגה עד סט ונפיחות וזהב בקצוות (המרכז עשוי לנוע מעט מאוד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות), על 1 שעה 25 דקות. עוגה מגניבה 1 שעה. מקררים שנחשפו בין לילה. הפעל סכין קטנה בין עוגה וצדדים של מחבת כדי לשחרר.
חותכים לפרוסות ומגישים עם מנגו פרוס.