עוגת גבינה מערבולת דלעת
מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם חמאה, סוכר, gingersnaps, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1595 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. נסו עוגת גבינה מערבולת דלעת, עוגת גבינה מערבולת דלעת, ו עוגת גבינה מערבולת דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
Combine gingersnap crumbs, nuts and butter; press onto bottom of 13x9-inch pan.
Beat cream cheese, 3/4 cup sugar and vanilla with mixer until blended.
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each just until blended.
Remove 1-1/2 cups batter; set aside. Stir remaining sugar, pumpkin and spices into remaining batter.
Pour half the pumpkin batter over crust; top with spoonfuls of half the plain batter. Repeat layers; swirl gently with knife.
Bake 45 min. or until center is almost set. Cool completely. Refrigerate 4 hours.