טונאטו חזיר היא מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 1390 קלוריות, 198 גרם חלבון ו-54 גרם שומן. מתכון זה מכסה 59% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם מיץ מלימון, מלח ופלפל כשר, טונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 84%, וזה מעולה. מתכונים דומים: טונאטו עוף, מטבל טונאטו וטונאטו טורקיה.
הוראות
1
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל, ואז משחימים מכל הצדדים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארוז בשמן זית, מרוקן, שומרים 2 כפות מהשמן
2 שקדי חזיר קטנים (בערך 2 פאונד בסך הכל)
שקדי חזיר (בערך 2 פאונד בסך הכל)
ציוד שתשתמש בו
2 בצלי שאלוט בינוניים, קצוצים גס
2
מעבירים לצלחת. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה; מוסיפים את 1 כף שמן הזית הנותרת, בצלצלי השאלוט והגזר למחבת ומבשלים עד שהירקות רק רכים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את המרווה והיין ומביאים לרתיחה. מחזירים את החזיר למחבת יחד עם הטונה והצלפים. מכסים ומבשלים עד שמדחום שהוכנס לבשר החזיר רושם 150, 10 עד 15 דקות.