לביבות דלעת עם קצפת אגוז מוסקט
ניתן להכין את המתכון לביבות דלעת עם קצפת אגוז מוסקט תוך כ-20 דקות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 13 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 615 קלוריות. 479 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם תמצית וניל, ג'ינג'ר טחון, קצפת אגוז מוסקט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 60%. מתכונים דומים: טפיוקה חמוציות עם קצפת תפוזים-אגוז מוסקט, לביבות דלעת עם סירופ בירה שורש, בננות מקורמלות וקצפת קינמון, ולביבות דלעת כתומות עם קצפת וניל, סירופ מייפל קינמון ובייקון חתוך סמיך.
הוראות
מקציפים יחד את תערובת הפנקייק, הסוכר הלבן, הקינמון, 1/3 כפית אגוז המוסקט והג'ינג'ר; לְהַפְרִישׁ. טורפים יחד את הביצים, החלב, הדלעת והשמן הצמחי.
מאחדים את שתי התערובות תוך כדי ערבוב רק עד שכל החומרים נרטבים.
מחממים מחבת פסים משומנת קלות או מחבת על אש בינונית-גבוהה.
יוצקים או חולפים את הבלילה על המחבת, תוך שימוש בכ-1/4 כוס לכל פנקייק. יתחילו להיווצר בועות בפנקייק. מבשלים עד ששולי הפנקייק מתחילים להיראות יבשים, ובועה שקפצה ליד הקצה מחזיקה את צורתו. הופכים את הלביבות וממשיכים לבשל עד שהצד השני מזהיב. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה, מוסיפים עוד שמן לרשת במידת הצורך. עורמים את הלביבות על צלחת ושומרים חמים עד להגשה. למנות גדולות יותר, שמור את הפנקייק חמים בשכבה אחת על רשת קירור הממוקמת מעל תבנית אפייה בתנור 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס).
מניחים שמנת להקצפה בקערה קטנה, עמוקה וצוננת.
מוסיפים את 2 כפות הסוכר, הווניל ואגוז המוסקט; מקציפים בעזרת מיקסר עם מקציפים צוננים במהירות בינונית-גבוהה עד שנוצרות פסגות רכות.