קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה מערבולת משמש

עוגת גבינה מערבולת משמש
אם יש לכם בערך שעה ו-20 דקות לבלות במטבח, עוגת גבינה עם מערבולת משמש עשויה להיות מתכון נהדר לצמחוניות שאינן מרכיבות חלבון או אובו . מנה אחת מכילה 428 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 1.34 דולר למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם שקדים טחונים, גבינת שמנת, משמשים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 26% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה עם מערבולת אוכמניות , עוגת גבינה עם מערבולת תותים ולחם בננה עם מערבולת שוקולד .

הוראות

1
משמנים את תחתית ודפנותיה של תבנית קפיצית בקוטר 25 ס"מ; מפזרים שקדים טחונים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
בסיר קטן, מבשלים משמשים ומים במשך 15 דקות על אש בינונית או עד שהמים כמעט נספגים והמשמשים רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים את קליפת הלימון ומערבבים; מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מעבירים לבלנדר; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערה גדולה, טורפים את גבינת השמנת, הסוכר והקמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת המתוקה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים כוס אחת לתוך משמשים מרוסקים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
יוצקים את התערובת הנותרת לתבנית המוכנה. מפזרים חצי כפית של תערובת משמש מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
חותכים את המילוי בעזרת סכין כדי לערבב את תערובת המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים את התבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 50-55 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. קררו על רשת צינון במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין מסביב לשולי התבנית כדי לשחרר. קררו עוד שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
בסיר קטן, חממו את הריבה. סחטו דרך מסננת (הסירו את העיסה).
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מורחים מעל עוגת הגבינה. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
12
מקשטים בקצפת ושקדים פרוסים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי