קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה מערבולת משמש

עוגת גבינה מערבולת משמש
אם יש לכם בערך שעה ו-20 דקות לבלות במטבח, עוגת גבינה עם מערבולת משמש עשויה להיות מתכון נהדר לצמחוניות שאינן מרכיבות חלבון או אובו . מנה אחת מכילה 428 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . מתכון זה מספיק ל-12 מנות. תמורת 1.34 דולר למנה , מתכון זה מכסה 7% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. אם יש לכם שקדים טחונים, גבינת שמנת, משמשים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 26% . משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה עם מערבולת אוכמניות , עוגת גבינה עם מערבולת תותים ולחם בננה עם מערבולת שוקולד .

הוראות

1
משמנים את תחתית ודפנותיה של תבנית קפיצית בקוטר 25 ס"מ; מפזרים שקדים טחונים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2
בסיר קטן, מבשלים משמשים ומים במשך 15 דקות על אש בינונית או עד שהמים כמעט נספגים והמשמשים רכים, תוך ערבוב מדי פעם. מוסיפים את קליפת הלימון ומערבבים; מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מעבירים לבלנדר; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בקערה גדולה, טורפים את גבינת השמנת, הסוכר והקמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת המתוקה רק עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים כוס אחת לתוך משמשים מרוסקים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
יוצקים את התערובת הנותרת לתבנית המוכנה. מפזרים חצי כפית של תערובת משמש מעל המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים את המילוי בעזרת סכין כדי לערבב את תערובת המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מניחים את התבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אפו ב-175 מעלות צלזיוס במשך 50-55 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. קררו על רשת צינון במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין מסביב לשולי התבנית כדי לשחרר. קררו עוד שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
בסיר קטן, חממו את הריבה. סחטו דרך מסננת (הסירו את העיסה).
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מורחים מעל עוגת הגבינה. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מקשטים בקצפת ושקדים פרוסים. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)