קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגת גבינה מערבולת שוקולד

עוגת גבינה מערבולת שוקולד
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו קצפת, ביצים, פירורי קרקר גרהם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו עוגת גבינה מערבולת שוקולד, עוגת גבינה מערבולת שוקולד, ו עוגת גבינה מערבולת שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים 9 אינץ ' משומן קלות. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף בנייר כסף סביב פאן.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
מפזרים פירורים על תחתית ודפנות התבנית; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה מיץ תפוזים וקולפים. מניחים בצד 3/4 כוס; יוצקים את המילוי שנותר לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מערבבים שוקולד למילוי שמור. זרוק כפיות מעל המילוי; חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי לסובב את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 פנימה. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים ב-350 ניתנים להזזה למשך 75-80 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
9
מגישים עם קצפת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת