עוגת גבינה מערבולת שוקולד
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל 313 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 13 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו קצפת, ביצים, פירורי קרקר גרהם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך סופר. נסו עוגת גבינה מערבולת שוקולד, עוגת גבינה מערבולת שוקולד, ו עוגת גבינה מערבולת שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים 9 אינץ ' משומן קלות. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף בנייר כסף סביב פאן.
מפזרים פירורים על תחתית ודפנות התבנית; מניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה מיץ תפוזים וקולפים. מניחים בצד 3/4 כוס; יוצקים את המילוי שנותר לתבנית.
מערבבים שוקולד למילוי שמור. זרוק כפיות מעל המילוי; חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי לסובב את השוקולד.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 פנימה. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים ב-350 ניתנים להזזה למשך 75-80 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים למשך הלילה.