עוגת גבינה משולשת משוקולד
עוגת גבינה עם שוקולד משולש דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פירורי שוקולד קרקרים, ביצים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גבינה משולשת משוקולד, עוגת גבינה משולשת עם שוקולד, ו עוגת גבינה משולשת עם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מקום הראשון 3 מרכיבים בקערה; לנצח במהירות בינונית של מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים פירורים; מערבבים היטב. לחץ היטב תערובת לתוך התחתון ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 8 אינץ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 10 דקות; בואו להתקרר על מתלה תיל.
מערבבים רום וריבועי שוקולד בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל מים רותחים 2 דקות או עד שוקולד נמס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; להוסיף סירופ שוקולד, ערבוב עד חלקה.
מניחים גבינות בקערה גדולה; להכות במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מוסיפים 1 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, וניל ומלח; לנצח עד חלקה.
להוסיף תערובת רום; לנצח במהירות נמוכה עד היטב מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים תערובת גבינה למחבת מוכנה; אופים ב 300 במשך 40 דקות או עד כמעט להגדיר.
מערבבים שמנת חמוצה, 1 כף סוכר, ו 2 כפיות קקאו; מערבבים היטב. לכבות את התנור, ולהפיץ תערובת שמנת חמוצה על עוגת גבינה.
בואו עוגת גבינה לעמוד במשך 45 דקות בתנור עם דלת סגורה.
הסר עוגת גבינה מהתנור, ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מקשטים עם תלתלי שוקולד, אם תרצה.