הליבוט מאודה עם שיניים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 724 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך דשא לימון, עגבניות, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו הליבוט מאודה, הליבוט מאודה, ו הליבוט מאודה בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: סל ספינת קיטור מתכת או במבוק
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
2
עבור sothy: בסיר גדול מחממים את שמן הירקות על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיף את שאלוט ובצל ו לטגן עד השחמה קלה, על 5 דקות. להפחית את החום בינוני להוסיף את ghee, שום, זנגביל, וצ ' ילה לבשל במשך 2 עד 3 דקות עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
ג ' ינג ' ר
פלפל צ ' ילי
בצל
גי
4
מוסיפים את אבקת קארי, עלי קארי, זרעי חרדל, זרעי שומר, כורכום, זעפרן ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי חרדל
עלי קארי
אבקת קארי
זרעי שומר
כורכום
זעפרן
5
יוצקים את מלאי הדגים, חלב קוקוס, עגבניות ומלח כשר. רוטב בישול, חשוף, במשך 15 דקות. להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את מיץ סיד וקרם. תתחמם עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
מלח כשר
מלאי דגים
מיץ ליים
עגבנייה
קרם
רוטב
6
עבור האורז: לשטוף את האורז עד המים זורמים ואז להשרות במים חמים במשך 10 דקות ולנקז. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים לבשל את האורז במשך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מסננים את האורז להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אורז
8
לדגים: בסיר שמתאים לסל ספינת הקיטור מניחים את הכוכב אניס, עשב לימון וג ' ינג ' ר וממלאים במים. מביאים מים לרתיחה על חום גבוה. בשורה התחתונה של סל קיטור עם פרוסות תפוז. מתבלים את ההליבוט במלח ופלפל ומסדרים על גבי פרוסות התפוז.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרוסות תפוז
עשב לימון
כוכב אניס
הליבוט
ג ' ינג ' ר
מים
דגים
ציוד שתשתמש בו
סל קיטור
סיר
9
מניחים את הסל על גבי הסיר, לכסות, קיטור במשך 8 דקות.
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.