עוגת גבינה ניו-יורקית. צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. . גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קרם, פירורי קרקר גראם טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים פירורי קרקר גרהם, אגוזי מלך, קינמון וחמאה מומסת יחד. לחץ על החלק התחתון ועל הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרים
קינמון
אגוזי מלך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
3
מערבבים 3 ביצים מוכות היטב, גבינת שמנת, סוכר, מלח, וניל ותמצית שקדים. הכה עד חלקה. מערבבים את השמנת החמוצה ויוצקים לתוך קרום הפירורים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שקדים
גבינת שמנת
שמנת חמוצה
וניל
קרום
סוכר
ביצה
מלח
4
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך כ 35 דקות או רק עד שנקבע. מגניב. תרגע טוב, בערך 4 או 5 שעות. המילוי יהיה רך. ניתן לשמש כפי שהוא או עקף עם ציפוי הפרי האהוב עליך או זיגוג.