עוגת גבינה סוכריות מנטה
מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.33 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 499 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, קמח, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גבינה סוכריות מנטה, סוכריות מנטה, ו סוכריות מנטה רכות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים 10 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת. בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, החמאה והסוכר. לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הקמח והווניל.
מוסיפים ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד. מקפלים פנימה סוכריות כתושות וכמה טיפות צבע מאכל אדום אם רוצים.
מניחים תבנית קפיצית בתבנית אפייה גדולה; הוסף 1 אינץ'. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55 עד 65 דקות או עד שהמרכז פשוט מוגדר והחלק העליון נראה משעמם.
הסר את תבנית הקפיץ מאמבט המים. מצננים על רשת למשך 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר; מגניב 1 שעה יותר. מקררים לילה.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. צינור סביב קצה של עוגת גבינה ומפזרים סוכריות מרוסקות נוספות.