עוגת גבינה עם אוכמניות ליים
עוגת גבינה אוכמניות וליים קר דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך ביסקוויטים amaretti, סוכר גלגלית, אוכמניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוגת גבינה ליים אוכמניות, אוכמניות מפתח ליים עוגת גבינה ברים, ו אוכמניות ליים לא לאפות כוסות עוגת גבינה.
הוראות
קו הבסיס ואת הצדדים של 20-22cm מרובע עוגה פח עם סרט נצמד. דק לגרר את ההתלהבות מהלימונים ולהניח בצד. לסחוט את המיץ לשפוך לתוך מחבת עם סוכר אוכמניות.
חום בעדינות להמיס את הסוכר, ולאחר מכן ומבשלים 1-2 דקות עד אוכמניות הם מעט מתרככים.
הסר עם כפית מחוררת ולשים בקערה. מרתיחים את המיץ עבור 1-2 דקות עד שהוא מעט מתקתק, ואז לשפוך על אוכמניות ולהשאיר להתקרר.
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, ואז בהדרגה לטאטא את הסוכר הדובדבן עד מרנג הוא נוקשה ומרשמלו דמוי במרקם. מקציפים את המסקרפונה בקערה גדולה עם גרידת ליים ווניל. מקציפים את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו, ואז לקפל לתוך mascarpone. מקפלים בקצפת באמצעות להבי הקצף.
לשבור את עוגיות amaretti בין האצבעות שלך לתוך קערה כדי להפוך פירורים. ממיסים את החמאה ומוסיפים לפירורי הביסקוויט, מערבבים היטב.
כפית את האוכמניות והמיצים שלהם לתוך הבסיס של הפח מוכן. כפית את תערובת עוגת הגבינה באופן שווה על החלק העליון, ולאחר מכן חלקה עם החלק האחורי של כף מתכת כדי לאזן את התערובת. כפית את פירורי amaretti באופן שווה על החלק העליון, לחיצה למטה קלות עם הידיים. להקפיא את עוגת הגבינה לפחות 4 שעות או לילה טוב יותר. יכול להיות קפוא עד שבועיים לפני ההגשה.
כדי לשרת, להעביר את עוגת הגבינה למקרר במשך 30 דקות. הפוך על צלחת הגשה שטוחה לקלף את הסרט להיאחז.
מגישים לחתוך לפרוסות נדיבות.