עוגת גבינה עם בר Nanaimo יום קנדה
אם יש לכם אגוזי פקאן, עוגיות סנדוויץ ' מלאות שוקולד שמנת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. נסו חמאת בוטנים Nanaimo בר (קנדה), ברים פחמימות Nanaimo - בדיוק בזמן ליום קנדה, ו ריבועי קנדה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד את פירורי העוגיות, חמאה מומסת, פקאנים וקוקוס בקערה עד התערובת משולבת היטב. לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ', ומקרר בעת ביצוע מילוי.
מקציפים גבינת שמנת, סוכר ואבקת פודינג בקערה גדולה עם מערבל חשמלי עד אור ורך, ומכים בביצים, 1 בכל פעם, להכות כל אחד עד משולב באופן מלא לפני הוספת הבא.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמרכז כמעט מוגדר, כ -40 דקות. מקררים את עוגת הגבינה עד שהיא קרה לגמרי, לפחות 3 שעות.
ממיסים את השוקולד למחצה בסיר על חום נמוך מאוד עם הקרם, ומערבבים עד שהתערובת חלקה היטב מעורבב.
יוצקים את תערובת השוקולד על עוגת הגבינה, מורחים במרית כדי לכסות את השכבה האמצעית, ומקררים עד שהציפוי מוצק, 15 עד 20 דקות.
מגישים קר. אחסן שאריות במקרר.