קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות20
מגזין

דג חרב עם כוסברה-קרם ליים

דג חרב עם כוסברה-קרם ליים
דג חרב עם כוסברה-ליים קרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 369 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם סטייקים של דג חרב, חמאה, קצפת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, סלט כרוב-ליים שמנת, ו רוטב שמנת לימון כוסברה.

הוראות

1
שוטפים סטייקים של דג חרב ומייבשים. אבק עם פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2
להמיס חמאה במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; להוסיף swordfish ומבשלים עד השחמה על התחתונה, על 4 דקות. הפוך דגים מעל ומבשלים עד השחמה בצד השני אטום אבל עדיין לח במרכז (לחתוך לבדיקה), 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר דגים למגש חם; לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מוסיפים בצל למחבת ומערבבים רק כדי לנבול, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים כוסברה, מיץ ליים, ושמנת, ערבוב עד שהוא רותח במרץ, 1 עד 2 דקות. מחלקים דגים בין 3 צלחות ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
יוצקים רוטב שווה על דגים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מקשטים כל צלחת עם טריז לימון וספריגים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.