עוגת גבינה עם חמאת בוטנים עם עוגת גבינה, בראוניז משובשים.
שוקולד חמאת בוטנים עוגת גבינה מרבל בראוניז עשויה להיות מה שחיפשתם. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 272 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ביצים, שוקולד צ'יפס, חמאת בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו בראוניז עם חמאת בוטנים, בראוניז עוגת גבינה עם שוקולד מרופד, ו חמאת בוטנים ועוגיות עוגת גבינה עם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. (180 C) קו מחבת 13×9 אינץ ' עם רדיד שאינו מקל או קלף paper.In קערה בגודל בינוני למיקרוגל בטוח, להמיס את החמאה על גבוה. כאשר חמאה מומסת, מערבבים בסוכר. להחזיר את התערובת למיקרוגל וחום עד התערובת חמה מאוד אבל לא מבעבע (1 דקה). מערבבים היטב כדי לעזור לפזר חלק מתערובת הסוכר צריך להיראות מבריק.מערבבים את הקקאו, מלח, אבקת אפייה ווניל.
מוסיפים את הביצים, מכים עד חלקה; ואז מוסיפים את הקמח ואת השבבים, ערבוב עד בשילוב. כפית 3/4 של הבלילה למחבת מוכנה.הכן תערובת חמאת בוטנים על ידי מכות " חמאת בוטנים
תערובת " מרכיבים בקערה עד חלקה. זרוק כפיות של תערובת חמאת בוטנים על הבלילה בראוני, ואז טיפת הבלילה בראוני הנותרים של תערובת חמאת בוטנים – לא מכסה את זה לגמרי אבל יצירת סוג של דפוס מנוקד גדול. בעדינות לגרור סכין דרך הדף כדי ליצור אפקט די משובש.
אופים את הבראוניז במשך 28 דקות, עד שבוחן עוגות מוכנס למרכז יוצא יבש.
הסר אותם מהתנור ואחרי 5 דקות, לשחרר את הקצוות עם סכין שולחן. זה עוזר למנוע שקיעה כפי שהם מגניבים. מגניב לחלוטין (וצינה לחיתוך טוב יותר) ואז לחתוך ולהגיש.עושה 12 גדול או 24 בראוניז בגודל רגיל