עוגת גבינה עם פאי פקאן.
עוגת גבינה עם פאי פקאן מוכנה. בסביבות 1 שעה ו 56 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 563 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאפה או הפסקה יש 37 אוהדים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פקאן, תמצית ונילן, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית, ו עוגת גבינה דלת פחמימות דלעת קלה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום:מחממים תנור ל 35
מערבבים פירורי וופל וסוכר חום. מערבבים בחמאה מומסת. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת springform 9.
שלב את כל החומרים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים עד מעובה, על 8-10 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
יוצקים לתוך קרום ולהגדיר aside.To הפוך את עוגת הגבינה: להפחית את התנור ל 325.עם מערבל יד או מערבל לעמוד, מקציפים גבינת שמנת במהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים סוכר חום וקמח ומכים עד רכות.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, מכים היטב אחרי כל אחת. מערבבים בקרם וניל.
אופים במשך 1 שעה. כבה את התנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור עם הדלת סגורה במשך 1 שעה.
הסר מהתנור ולהפעיל סכין לאורך הקצוות החיצוניים כדי לשחרר עוגת גבינה מצדדים של מחבת.
בואו מגניב. להירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.