עוגת גבינה עם פצפוצי שוקולד מנטה
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 501 קלוריות. והוא מספק כ 12 מנות . אם יש לכם שמנת, גבינת שמנת, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת גבינה בטעם מנטה עם שוקולד, שוקולד מנטה עוגת גבינה ברים, ו עוגיות מוקה מנטה שוקולד צ'אנק (מתכונים דומים).
הוראות
הזז מתלה תנור למרכז המיקום ולחמם מראש תנור ל 177°.
בקערה גדולה לשפוך חמאה מומסת על פירורי שוקולד גרהם. זרוק למעיל. לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של צלחת זכוכית.
אופים קרום במשך 10 דקות או עד הקרום מוגדר.
הסר את הקרום מהתנור ולתת מגניב בזמן שאתה מכין את המילוי.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי לשלב גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, וניל ומנטה לחלץ. לנצח עד אז בשילוב להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים ומכות עד משולב באופן מלא. לנצח בצבעי מאכל עד מופץ באופן אחיד. מקפלים חתיכות שוקולד ואז לשפוך הבלילה על קרום מקורר, להשתמש מרית כדי להפיץ אותו באופן שווה במחבת.
אופים במשך 30 עד 40 דקות או עד המילוי מוגדר.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 20 דקות ואז לקרר עד ההגשה. חנות מכוסה במקרר עד 3 ימים.