, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קוקוס נוסף, שוקולד אפייה מריר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו זרעי קנבוס וקוקוסים קלויים, לימון טימין עוגת גבינה פטיפורים עם קוקוס קלוי, ו קלויים קוקוס אפרסק ברים Streusel עם Dulce de Leche {gf} (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום כדי 177°. שורה תחתונה הצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם לסכל, משאיר לסכל תלוי ב 2 צדדים מנוגדים של פאן; לסכל ספריי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
הפוך בראוניז לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מורחים במחבת. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת, סוכר ושקדים לחלץ עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד אור ורך. הכה בביצים, אחד בכל פעם, רק עד מעורבב. מקפלים ב 1 1/2 כוסות קוקוס. תערובת טיפה על ידי כף גדוש על הבלילה בראוני במחבת.
בשנת שקית פלסטיק מקפיא resealable קטן, במקום שוקולד מריר מתוק; שקית חותם. מיקרוגל על גבוה על 1 דקה או עד מתרכך. בעדינות לסחוט את התיק עד השוקולד הוא חלק; לחתוך את הפינה הזעירה של התיק. לסחוט שקית לטפטף שוקולד על ברים.