מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שכבה משולשת, עוגת גבינה משולשת עם שוקולד, ו עוגת גבינה מזוגגת בשוקולד עם שכבה משולשת.
הוראות
1
מערבבים פירורי עוגיות, 1/4 כוס סוכר וחמאה. לחץ לתוך התחתון 2 אינץ 'עד הצדדים של 9 אינץ' מחבת springform. תניח בצד.שוקולד
מוסיפים ביצה ומתמזגים היטב. מערבבים הנותרים 1 כוס שמנת חמוצה וניל. כף בעדינות מעל שכבת פרלין.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פרלינים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
7
אופים ב 325 מעלות במשך 1 שעה; לכבות את התנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור במשך 30 דקות; דלת פתוחה של תנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במשך 8 שעות או לילה.
9
הסר מהמחבת ולעשות שוקולד glaze.To הפוך את זיגוג שוקולד לשלב 6 עוז קצוץ שוקולד חצי מתוק ו 1/4 כוס חמאה בסיר קטן להמיס על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
זיגוג שוקולד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר מן החום ומערבבים את 3/4 כוס אבקת סוכר, 2 כפות מים 1/4 כפית וניל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
יוצקים מעל עוגה.
12
שים את העוגה במקרר כדי להגדיר את glaze.At בשלב זה, העוגה צריכה איזשהו לקישוט. אתה יכול לערום עלי שוקולד על גבי, להוסיף אגוזים או לעשות את מה שאני עושה וקווי רסס של שוקולד לבן נמס מעל.