עוף בצל ברוטב בלסמי
עוף בצל ברוטב בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 601 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח ופלפל, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף בצל ברוטב בלסמי, פרמזן בלסמי וקרמלי עוף בצל, ו ירכיים עוף עם בצל מתוק בלסמי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומפחיתים את החום לנמוך. אפשר בצל לקרמל, ערבוב רק מספיק כדי למנוע דבק כדי להיות בטוח שכל הצדדים מבושלים במלואם.
הוסף עוף אחוריים למחבת וחום משני הצדדים.
הסר עוף, בצל ושום ומניח בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
לשלב את המניה וחומץ. Deglaze המחבת עם תערובת זו, ואז להביא לרתיחה ולהמשיך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת התעבה.
יוצקים תערובת על עוף ומערבבים עגבניות מיובשות בשמש. מכסים את המנה בחוזקה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד העוף נעשה ומיצים לרוץ ברור.