קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עמוקה

עוגת גבינה עמוקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר,אז נסו עוגת גבינה עמוקה. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 427 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מ רשת מזון דורש חמאה, שמנת כבדה, ביצים ומי קרח. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך יוצא דופן. עוגת דלעת עמוקה, עוגת תפוחים עמוקה, ו עוגת פיצה עמוקה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הקמח, הסוכר, המלח והחמאה במעבד מזון ודופקים עד שהחמאה מתפזרת באופן אחיד אך עדיין נראית בנתחים. תוך כדי פעימה מוסיפים את מי הקרח 1 כף בכל פעם עד שהבצק פשוט רטוב מספיק כדי להחזיק יחד כאשר צובטים בין האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
הופכים את הבצק לפיסת ניילון, יוצרים לדיסק ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מרדדים את הבצק לעיגול בעובי של כ-1/8 אינץ', ואז מכניסים לכלי פאי בגודל 9 אינץ'. לעגן את הקרום בכל רחבי באמצעות מזלג. מכסים את הקרום בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
5
מרפדים את הקרום בנייר כסף וממלאים בשעועית יבשה או בגולות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
אופים 10 עד 12 דקות, ואז מסירים את נייר הכסף והשעועית ואופים עד שהקרום רק מתחיל להשחים, עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
למילוי: בזמן שהקרום נאפה, שלבו את גבינת האיכר, הסוכר והל במיקסר מעמד עם חיבור משוט והקציפו יחד עד להטמעה טובה.
מרכיבים שתצטרך
חקלאי גבינהחקלאי גבינה
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
8
מוסיפים 1 ביצה בכל פעם במהירות בינונית, ממתינים עד להטמעה מלאה וחלקה לפני כל תוספת חדשה. מערבבים פנימה את השמנת הכבדה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
ממלאים את הקרום במילוי הגבינה ואופים עד שהחלק העליון משחים והמילוי פשוט מעט מתנועע, 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
תן מגניב, ולאחר מכן לאכול את העוגה.
11
מגישים עם ריבת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מרמלדה כתומהמרמלדה כתומה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר