קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה קלה ואוורירית

עוגת גבינה קלה ואוורירית
אם יש לך גבינת שמנת, שמנת, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. נסו עוגת גבינה קלה ואוורירית עם דובדבנים, איך לעשות אור, אוורירי Pavlova, ו עוגת גבינה קלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לעטוף את החיצוני של מחבת 8 אינץ springform עם רדיד אלומיניום, ולאחר מכן לרסס את הפנים עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את פירורי וופל הווניל על הקרקעית והצדדים של המחבת, לוחצים בחוזקה לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שמנת יחד חלמונים ביצה וסוכר בקערה גדולה. מערבבים את גבינת שמנת, שמנת חמוצה, ותמצית וניל עד חלקה. לנצח חלבונים ביצה עד קצף בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מוסיף את הקרם של טרטר, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה צריך ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
השתמש מרית גומי או מקציף חוט לקפל 1/3 של החלבונים ביצה לתוך תערובת גבינת שמנת . בעדינות להפעיל את המרית דרך מרכז הקערה, ואז סביב הצדדים של הקערה, חוזר עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את החלבונים הנותרים, מתקפלים רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
7
יוצקים את הבלילה למחבת springform מוכן. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
מניחים מחבת קפיץ על מגבת, בתוך מחבת צלייה, ומניחים מחבת צלייה על מתלה תנור. למלא מחבת צלייה עם מים רותחים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 50 דקות. עוגת הגבינה מוכנה כאשר הקצוות נפחו יפה ואת פני השטח של עוגת הגבינה הוא מוצק למעט נקודה קטנה במרכז כי יהיה להתנועע כאשר המחבת הוא מזועזע בעדינות. לכבות את התנור, ולאפשר עוגת הגבינה לנוח בתנור במשך 1 שעה לפני הצבת לתוך המקרר, וקירור 4 שעות ללילה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף