עוגת גבינה קרמל שוקולד
עוגת גבינה קרמל שוקולד לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 933 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-78 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ביצים, פירורי קרקר גרהם ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 43%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה שוקולד לבן עם קרמל מלוח ותוספת שוקולד, עוגת גבינה קרמל שוקולד, ו עוגת גבינה קרמל שוקולד.
הוראות
בקערה בינונית שלבו פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה מומסת.
מערבבים היטב ולוחצים לתחתית ו-1 אינץ 'במעלה דפנות תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
יוצקים על תערובת קרמל/פקאן מומסת ומצננים למשך 30 דקות.
להכנת מילוי הקרמל: בסיר קטן שלבו קרמלים וחלב. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן קצוצים. מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
בחלק העליון של דוד כפול מחממים שוקולד תוך ערבוב מדי פעם עד שהשוקולד נמס וחלק.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר לפושר. בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת, סוכר ווניל לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את הביצים אחת אחת. מקפלים 1/3 מהמלית לשוקולד המומס, ואז שופכים את תערובת השוקולד בחזרה למילוי ומערבבים עד שלא נותרו פסים.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 50 דקות, או עד שהמרכז כמעט מוגדר.
מניחים מחבת מים על מתלה מתחת לעוגת גבינה בזמן שהיא אופה כדי למנוע ממנה להיסדק. מגניב בתנור עם דלת סדוקה פתוחה. מקררים לפחות 5 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. אתה יכול לנסות שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג