עוגת גבינה שוקולד שלישית
עוגת גבינה שוקולד השלישי לוקח מסביב 9 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 685 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 53 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, גבינת שמנת, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 20%. ציון זה לא כל כך מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת גבינה ביצה שלישית, עוגת גבינה ביצה שלישית, ו פאי פקאן שוקולד שלישי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). טוחנים פצפוצי גרהם במעבד מזון.
בקערה קטנה, או במעבד המזון, מערבבים יחד את פירורי קרקר הגרהם, הסוכר הלבן והחמאה המומסת. לחץ לתוך תחתון, ו 1 אינץ את הצדדים של 9 אינץ קפיצי פאן.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, מניחים בצד להתקרר. מנמיכים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). קוצצים את השוקולד החצי מתוק לחתיכות וממיסים מעל דוד כפול יחד עם השמנת. מערבבים מדי פעם עד להמסה, ואז מניחים בצד להתקרר.
בקערה בינונית מקציפים את גבינת השמנת והסוכר עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הביצים, אחת אחת, מערבבים היטב בין תוספות. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד עד להטמעה מלאה.
אופים 55 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש.
נותנים לעוגה להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מקררים לפחות 8 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: יציאת Ruby
רובי פורט הם הבחירות המובילות שלי לעוגת גבינה שוקולד. לרובי פורט יש מספיק מתיקות ותעוזה כדי להחזיק את עוגת הגבינה השוקולד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא נ. ב. האנט קאנטרי כרמים רובי פורט אסטייט בבקבוקים. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. האנט קאנטרי ויניארדס רובי פורט אסטייט בבקבוקים]()
נ. ב. האנט קאנטרי ויניארדס רובי פורט אסטייט בבקבוקים
מועדף אישי של מנהל ייצור היין שלנו ג ' ונתן האנט. הרם את הרגליים אחרי העבודה או אחרי ארוחת הערב, ללגום את נמל האודם שלנו ולהירגע. יין זה כולל תווי פירות יער עשירים וגימור ארוך וחלק. נמל האודם החלק והלבבי שלנו מתחיל בתערובת של יינות קורוט נואר וצ ' מבורסין. לאחר מכן אנו מחזקים את התערובת עם ברנדי ענבים 100% (משקאות חריפים מזוקקים) וממתיקים אותה כדי להביא את כל הטעמים לאיזון מושלם. מגישים בטמפרטורת החדר הקרירה.