עוגת גבינה שמנת חמוצה היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -75 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת כבדה, ריבועים קרקר גרהם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 31 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת גבינה שמנת חמוצה, עוגת גבינה שמנת חמוצה, ו עוגת גבינה עם תוספת שמנת חמוצה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מברישים מעט מהחמאה המומסת סביב תבנית עוגה בגודל 9 על 3 אינץ'. דבק קלף לתחתית ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
4
בקערה קטנה שלבו פצפוצי גרהם מפוררים, את יתרת החמאה המומסת ו -1 כף סוכר. לחץ 2/3 מהתערובת לתחתית התבנית מרופדת הקלף.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
5
מניחים את הפירורים שנותרו על תבנית גיליון ואופים גם את הקרום וגם את התערובת שנותרה למשך 10 דקות. מגניב. שמור תערובת פירורים נוספת לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
במיקסר עם חיבור ההנעה מקציפים שמנת חמוצה למשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
7
מוסיפים את גבינת השמנת והסוכר ומערבבים על נמוך למשך 30 שניות ואז הופכים לבינוניים. מגרדים את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
במיכל נפרד שלבו וניל, ביצים, חלמונים ושמנת כבדה. עם מערבל על בינוני, לאט לשפוך את תערובת נוזלית פנימה. כאשר מחצית ממנו משולב, עצור וגרד. המשיכו להוסיף את התערובת עד להטמעת שאר המרכיבים. לאחר שילוב מלא, יוצקים לתוך קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
וניל
קרום
חלמון ביצה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
טמפרטורת התנור נמוכה ל -250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מניחים עוגת גבינה לתוך אמבט מים שחומם מראש, בתנור במשך שעה 1. כבה את התנור ופתח את הדלת למשך דקה אחת. סגור את הדלת לשעה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מוציאים את עוגת הגבינה מאמבט המים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים
12
כשמוכנים להגשה מכניסים את כל תבנית העוגה לאמבט מים חמים למשך כ-15 שניות. פורמים על צלחת עוגה עגולה או הגשה. קח את תערובת קרקר הגרהם שנותרה ולחץ לדפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
מים
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
13
כדי לחתוך, מניחים את הסכין לתוך אמבט מים חמים ולנגב יבש בכל פעם שאתה עושה לעבור דרך העוגה.