קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה תות

עוגת גבינה תות
מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת גבינה תות, עוגת גבינה תות, ו מטבל עוגת גבינה תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את פירורי וופל חמאה מומסת בקערה בינונית ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים את תערובת הפירורים לתוך המחבת מוכן, באמצעות תחתית כוס מדידה, לחץ באופן שווה לתוך התחתון מעט את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים יחד את הסוכר והקמח בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט להכות על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. עם הפעלת המיקסר, לאט לשפוך את תערובת קמח הסוכר להכות עד incorporated. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.עם המיקסר על נמוך, להוסיף את גרידת לימון ווניל ולאחר מכן לאט לשפוך את הקרם; לערבב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את חלמון הביצה, ואז את כל הביצים 1 בכל פעם, המאפשר לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
אופים עד רק את הקצוות של העוגה הם השחמה והמרכז הוא בקושי להגדיר, על 45 עד 60 דקות. כבה את התנור ותן לעוגה להתקרר בתנור במשך 1 שעה. (זה יהיה לאפות קצת יותר כפי שהוא יושב בתנור החם.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסירי את עוגת הגבינה מהתנור והניחי אותה על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים תבנית אפייה על עוגת הגבינה ולתת לו להתקרר, להסיר בזהירות את תבנית האפייה כל 30 דקות כדי לנגב את כל עיבוי שנוצר בצד התחתון, עד מחבת springform הוא פושר למגע, על 1 1/2 שעות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים את התותים והסוכר בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פירות יער מצופים בסוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית מהתותים הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה של המחבת, על 5 דקות. לרפרף כל קצף מפני השטח של הרוטב עם כפית להשליך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את גרידת לימון ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, בישול עד קצף מעילים על פני השטח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
הסר מן החום ואת skim ולהשליך את הקצף.אם הרוטב צריך להתעבות, לטאטא את המים הנמדדים קורנפלור בקערה קטנה עד בשילוב ולא גושים להישאר. להחזיר את המחבת לחום בינוני, להביא את תערובת תות שדה לרתיחה, ולהוסיף את תערובת קורנפלור קצת בכל פעם, לטאטא לעתים קרובות, עד שהרוטב התעבה לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהחום.
6
תן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
העברה למיכל עם מכסה הדוק ומקרר עד מקורר או עד 3 days.To להרכיב: כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין סביב הקצה הפנימי של מחבת העוגה. לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מניחים את עוגת הגבינה על צלחת הגשה, יוצקים את רוטב תות מעל, פרוסה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי