מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת גבינה תות, עוגת גבינה תות, ו מטבל עוגת גבינה תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את פירורי וופל חמאה מומסת בקערה בינונית ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מניחים את גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט להכות על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. עם הפעלת המיקסר, לאט לשפוך את תערובת קמח הסוכר להכות עד incorporated. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.עם המיקסר על נמוך, להוסיף את גרידת לימון ווניל ולאחר מכן לאט לשפוך את הקרם; לערבב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כסף ללא נעליים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מוסיפים את חלמון הביצה, ואז את כל הביצים 1 בכל פעם, המאפשר לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
אופים עד רק את הקצוות של העוגה הם השחמה והמרכז הוא בקושי להגדיר, על 45 עד 60 דקות. כבה את התנור ותן לעוגה להתקרר בתנור במשך 1 שעה. (זה יהיה לאפות קצת יותר כפי שהוא יושב בתנור החם.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסירי את עוגת הגבינה מהתנור והניחי אותה על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים תבנית אפייה על עוגת הגבינה ולתת לו להתקרר, להסיר בזהירות את תבנית האפייה כל 30 דקות כדי לנגב את כל עיבוי שנוצר בצד התחתון, עד מחבת springform הוא פושר למגע, על 1 1/2 שעות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץ
1
מניחים את התותים והסוכר בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פירות יער מצופים בסוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית מהתותים הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה של המחבת, על 5 דקות. לרפרף כל קצף מפני השטח של הרוטב עם כפית להשליך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את גרידת לימון ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, בישול עד קצף מעילים על פני השטח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס
4
הסר מן החום ואת skim ולהשליך את הקצף.אם הרוטב צריך להתעבות, לטאטא את המים הנמדדים קורנפלור בקערה קטנה עד בשילוב ולא גושים להישאר. להחזיר את המחבת לחום בינוני, להביא את תערובת תות שדה לרתיחה, ולהוסיף את תערובת קורנפלור קצת בכל פעם, לטאטא לעתים קרובות, עד שהרוטב התעבה לעקביות הרצויה.
העברה למיכל עם מכסה הדוק ומקרר עד מקורר או עד 3 days.To להרכיב: כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין סביב הקצה הפנימי של מחבת העוגה. לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית.
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
רול פירות צהוב אחד
8
מניחים את עוגת הגבינה על צלחת הגשה, יוצקים את רוטב תות מעל, פרוסה, ומגישים.