קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה תות

עוגת גבינה תות
מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת גבינה תות, עוגת גבינה תות, ו מטבל עוגת גבינה תות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. בנדיבות מעיל את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 9 אינץ ' עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את פירורי וופל חמאה מומסת בקערה בינונית ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
יוצקים את תערובת הפירורים לתוך המחבת מוכן, באמצעות תחתית כוס מדידה, לחץ באופן שווה לתוך התחתון מעט את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים יחד את הסוכר והקמח בקערה בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מניחים את גבינת שמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט להכות על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. עם הפעלת המיקסר, לאט לשפוך את תערובת קמח הסוכר להכות עד incorporated. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.עם המיקסר על נמוך, להוסיף את גרידת לימון ווניל ולאחר מכן לאט לשפוך את הקרם; לערבב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים את חלמון הביצה, ואז את כל הביצים 1 בכל פעם, המאפשר לכל ביצה לשלב לחלוטין לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר מדי פעם כדי לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
אופים עד רק את הקצוות של העוגה הם השחמה והמרכז הוא בקושי להגדיר, על 45 עד 60 דקות. כבה את התנור ותן לעוגה להתקרר בתנור במשך 1 שעה. (זה יהיה לאפות קצת יותר כפי שהוא יושב בתנור החם.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסירי את עוגת הגבינה מהתנור והניחי אותה על מדף קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים תבנית אפייה על עוגת הגבינה ולתת לו להתקרר, להסיר בזהירות את תבנית האפייה כל 30 דקות כדי לנגב את כל עיבוי שנוצר בצד התחתון, עד מחבת springform הוא פושר למגע, על 1 1/2 שעות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
מניחים את התותים והסוכר בסיר בינוני, לא מגיב ומערבבים עד פירות יער מצופים בסוכר. מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמחצית מהתותים הם מרוסקים לחלוטין אבל כמה חתיכות בינוניות להישאר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מניחים את המחבת על חום גבוה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בועות טופס לאורך הקצה של המחבת, על 5 דקות. לרפרף כל קצף מפני השטח של הרוטב עם כפית להשליך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את גרידת לימון ומיץ, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה מלאה, בישול עד קצף מעילים על פני השטח, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
הסר מן החום ואת skim ולהשליך את הקצף.אם הרוטב צריך להתעבות, לטאטא את המים הנמדדים קורנפלור בקערה קטנה עד בשילוב ולא גושים להישאר. להחזיר את המחבת לחום בינוני, להביא את תערובת תות שדה לרתיחה, ולהוסיף את תערובת קורנפלור קצת בכל פעם, לטאטא לעתים קרובות, עד שהרוטב התעבה לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
תן לרוטב להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
העברה למיכל עם מכסה הדוק ומקרר עד מקורר או עד 3 days.To להרכיב: כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין סביב הקצה הפנימי של מחבת העוגה. לפתוח ולהסיר את הטבעת החיצונית.
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מניחים את עוגת הגבינה על צלחת הגשה, יוצקים את רוטב תות מעל, פרוסה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות