עוגת גבינת עיזים אפויה
עוגת גבינת עיזים אפויה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 450 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי גלגלית סוכר, ביצים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, גבינה אפויה בייגלה עקיצות, ו עוגת ליטרת חמאה עיזים עם ריבת עגבניות וציפוי גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקרד של העז בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את מיץ הלימון ואת ההתלהבות ולטפטף יחד עם מקציף בלון עד אור ורך. לגולד של העז יש נטייה להיתקע בקצף אבל אל תתפתו להשתמש במערבל חשמלי כפי שהוא מעביד יתר על המידה את הקרד.
לטאטא יחד את הביצים וסוכר רק לרגע, ואז להוסיף אותם לאט לתערובת של עיזים, לטאטא כל הזמן.
יוצקים את התערובת לתוך פח עוגה springform 10 אינץ מצופה קלף אפייה ולשים אותו על מגש אפייה.
מניחים בתנור שחומם מראש ל 191° ואופים במשך כשעה, עד חום זהוב. זה עדיין יהיה לנענע טוב כשזה יוצא מהתנור אבל אל תדאג, זה יהיה להגדיר כפי שהוא מתקרר.
כדי לשרת, לחתוך את עוגת הגבינה לפרוסות ויוצקים 1-2 כפות של מארק על כל אחד.