קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינת עיזים אפויה

עוגת גבינת עיזים אפויה
עוגת גבינת עיזים אפויה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 450 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי גלגלית סוכר, ביצים, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו עוגת לימונצ'לו פאונד W / Meyer לימון מילוי & גבינת עיזים, טימין וזיגוג לימונצ' לו, גבינה אפויה בייגלה עקיצות, ו עוגת ליטרת חמאה עיזים עם ריבת עגבניות וציפוי גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הקרד של העז בקערת ערבוב גדולה, מוסיפים את מיץ הלימון ואת ההתלהבות ולטפטף יחד עם מקציף בלון עד אור ורך. לגולד של העז יש נטייה להיתקע בקצף אבל אל תתפתו להשתמש במערבל חשמלי כפי שהוא מעביד יתר על המידה את הקרד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
לטאטא יחד את הביצים וסוכר רק לרגע, ואז להוסיף אותם לאט לתערובת של עיזים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
יוצקים את התערובת לתוך פח עוגה springform 10 אינץ מצופה קלף אפייה ולשים אותו על מגש אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4
מניחים בתנור שחומם מראש ל 191° ואופים במשך כשעה, עד חום זהוב. זה עדיין יהיה לנענע טוב כשזה יוצא מהתנור אבל אל תדאג, זה יהיה להגדיר כפי שהוא מתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי לשרת, לחתוך את עוגת הגבינה לפרוסות ויוצקים 1-2 כפות של מארק על כל אחד.