מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא שמנת, מלח, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש ופרמזן טארט, טארט דלורית פשוט, ו טארט דלורית צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, מרווה ומלח במעבד מזון, ולאחר מכן מוסיפים חמאה וקיצור ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
טפטוף עם 2 כפות מי קרח ודופק עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לסחוט קומץ קטן של בצק: אם זה לא מחזיק יחד, להוסיף יותר מי קרח, 1 כף בכל פעם, פועם עד רק incorporated, ואז לבדוק שוב. (לא overwork, או מאפה יהיה קשה.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק לכדור עם מגרד, ואז להשתטח לריבוע 5 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך מלבן 17-by 8-inch ולהתאים למחבת טארט. לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang פנימה ולחץ על הצד של פאן כדי לחזק קצה. קל לדקור את התחתית ואת הצדדים של פגז בכל רחבי עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אופים עד הצדדים נקבעים הקצוות הם זהב חיוור, 18 עד 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד לתחתית הוא זהב חיוור, 10 עד 15 דקות יותר. מברשת קלה התחתונה ואת הצדדים של הקליפה עם ביצה לבן ולהמשיך לאפות עד יבש ומבריק, על 5 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מביאים גבינה ושמנת רק לרתיחה בסיר כבד קטן על חום מתון, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום והתלול, מכוסה, 30 דקות.
3
יוצקים קרם ספוג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה קשה על מוצקי גבינה ולאחר מכן להשליך אותם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בעוד צפצופי שמנת, שמן חום במחבת 10 אינץ כבד לא מקל על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז סקווש sauté עם 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית, מפנה, עד השחיתו קלות על כל הצדדים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוף
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
6
לטאטא יחד ביצה שלמה, חלמון, ונשאר 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בקערה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים שמנת ספוגה, מקציפים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
1
לפזר סקווש באופן שווה פגז טארט ויוצקים פודינג מעל.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
סכין קילוף
2
אופים עד פודינג הוא רק להגדיר וזהב במדבקות, 30 עד 35 דקות. טארט מגניב במחבת על מתלה לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
חצי טארט לרוחב, ולאחר מכן לחתוך לחצי לאורכו ולחתוך כל רבעון ל 8 חתיכות.
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
5
* זמין בכמה חנויות כלי בישול וחנות כלי מטבח של פנט (Fante ' s Kitchen Wares Shop )fantes.com).
1
* בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך, על 20 דקות, לפני מתגלגל החוצה.* טארט יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.