מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 32 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא שמנת, מלח, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דלעת סקווש ופרמזן טארט, טארט דלורית פשוט, ו טארט דלורית צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים קמח, מרווה ומלח במעבד מזון, ולאחר מכן מוסיפים חמאה וקיצור ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושי חמאה קטנים (בערך בגודל אפונה).
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ולחלק ל 4 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם או פעמיים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק לכדור עם מגרד, ואז להשתטח לריבוע 5 אינץ'. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח לתוך מלבן 17-by 8-inch ולהתאים למחבת טארט. לקצץ בצק עודף, עוזב 1/2 אינץ ' overhang, ואז לקפל overhang פנימה ולחץ על הצד של פאן כדי לחזק קצה. קל לדקור את התחתית ואת הצדדים של פגז בכל רחבי עם מזלג. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
אופים עד הצדדים נקבעים הקצוות הם זהב חיוור, 18 עד 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד לתחתית הוא זהב חיוור, 10 עד 15 דקות יותר. מברשת קלה התחתונה ואת הצדדים של הקליפה עם ביצה לבן ולהמשיך לאפות עד יבש ומבריק, על 5 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מביאים גבינה ושמנת רק לרתיחה בסיר כבד קטן על חום מתון, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום והתלול, מכוסה, 30 דקות.
3
יוצקים קרם ספוג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה קשה על מוצקי גבינה ולאחר מכן להשליך אותם.
בעוד צפצופי שמנת, שמן חום במחבת 10 אינץ כבד לא מקל על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן, ואז סקווש sauté עם 1/8 מלח כפית ופלפל 1/8 כפית, מפנה, עד השחיתו קלות על כל הצדדים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סכין קילוף
ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
לטאטא יחד ביצה שלמה, חלמון, ונשאר 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל בקערה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
לפזר סקווש באופן שווה פגז טארט ויוצקים פודינג מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
סכין קילוף
2
אופים עד פודינג הוא רק להגדיר וזהב במדבקות, 30 עד 35 דקות. טארט מגניב במחבת על מתלה לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
חצי טארט לרוחב, ולאחר מכן לחתוך לחצי לאורכו ולחתוך כל רבעון ל 8 חתיכות.
4
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
5
* זמין בכמה חנויות כלי בישול וחנות כלי מטבח של פנט (Fante ' s Kitchen Wares Shop )fantes.com).
1
* בצק בצק יכול להיות מקורר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך, על 20 דקות, לפני מתגלגל החוצה.* טארט יכול להיות אפוי 6 שעות קדימה, מקורר לחלוטין, ולאחר מכן המשיך, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד, בטמפרטורת החדר.